Колба КН-1-100-19/26 со шлифом широко використовуваний тип лабораторних колб, який характеризується плоским дном, конічним корпусом і взаємозамінним конусом. Колба має градуювання, щоб бачити приблизний об'єм вмісту.
Конічна форма дає змогу легко перемішувати вміст у процесі експерименту або рукою, або спеціальним лабораторним шейкером або магнітною заважавкою.
Застосовуються для фільтрування, випаровування, переганяння, розганяння, дистиляції та синтезу хімічних речовин у лабораторних умовах.
Виготовлена з високоякісного термостійкого скла (ТС).Термічна стійкість до температур до 5000С, стійкість на термоудар 3000С.
Технічні характеристики
Об'єм, мл |
Діаметр, мм |
Висота, мм |
Конус |
100 |
64 |
105 |
19/26 |